Fitness You are here: Home - Fitness

Fitness

Wie lekker in zijn vel zit, geniet dubbel van het leven. Wij helpen je daar graag een handje bij.
De nieuwste apparatuur van SportsArt Fitness en HOIST vormt daarbij de basis, maar onze instructeurs zorgen voor het verschil. Onze gezellige maar vooral deskundige begeleiders staan altijd voor je klaar met het juiste trainingsadvies. Of het nu gaat om conditieverbetering, blessureherstel of krachttraining, zij geven je een programma op maat. Hierdoor kun je heel gericht werken aan een optimaal resultaat.
De kunst bij fitness is om gemotiveerd te blijven. SportsArt ommoord hanteert derhalve een aanpak, die afwijkt van andere fitnesscentra. Wij helpen je het enthousiasme en de goede voornemens te behouden door een zeer persoonlijke manier van trainen. Vanaf het eerste moment dat je bij ons binnenstapt word je ontvangen door één van onze receptionistes en een persoonlijke instructor. Jouw instructor gaat er samen met jou voor zorgen dat je jouw doelstellingen behaalt en dat sporten leuk blijft.
Middels een vragenlijst bepalen wij allereerst wat voor een type sporter jij bent,vervolgens bepalen we jouw huidige lichamelijke gesteldheid en jouw sportverleden. Tenslotte vragen wij je naar jouw doelstellingen, oftewel jouw motivatie voor jouw komst. Aan de hand van deze gegevens krijg je een persoonlijk advies over hoe je jouw doelstelling kunt bereiken en welk tijdsbestek daarvoor nodig is.
Gedurende een aantal individuele sessies wordt jouw trainingsprogramma opgesteld, uitgelegd en geoefend. Pas als je helemaal tevreden bent geven wij je de ruimte om zelfstandig te gaan trainen. Fitnessen blijft daardoor gevarieerd en leuk.


SportsArt Ommoord is de sportschool als je op zoek bent naar:

  • Oplossingen voor bedrijfs-fitness
  • Cardiotraining & advies
  • Core and stability training
  • Kracht training
  • Personal fitness & advies
  • Fitness voor senioren

Heb je nog vragen of opmerkingen?