SportsArt bag training You are here: Home - SportsArt bag training

SportsArt Bag Training

In vorm raken en blijven is vaak een gevecht. Met SportsArt Bag Training (vergelijkbaar aan Fun Fight) Is het altijd een gevarieerd en leuk gevecht. Het is een verrassende mengeling van vechtsporttechnieken als karate, kickboxing, tae kwondo .

Door deze combinatie van intensieve én ontspannende bewegingen is SportsArt Bag Training zowel een lichamelijke als een mentale opkikker. Je valt er bovendien snel mee af en je wordt veel leniger. Je concentratie, coördinatie en uithoudingsvermogen nemen met iedere stoot en trap toe.

SportsArt Bag Training is een groepsworkout en duurt ongeveer 45 minuten. Zowel mannen als vrouwen doen mee aan deze uitdagende vorm van bewegen. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, zodat zowel mensen met geen enkele ervaring als degene die het willen doen als aanvulling op hun eigen sport er evenveel plezier aan beleven. SportsArt Bag Training is een vechtsportworkout.

SportsArt Bag Training is een veilige, intensieve en leuke manier om je in een uurtje lekker af te reageren. SportsArt Bag Training maakt je niet alleen snel fitter en sterker. Ook in je dagelijkse leven zul je merken dat de vechttechnieken die je bij SportsArt Bag Training leert je zelfverzekerder maken. 45 Minuten SportsArt Bag Training geeft meteen een lekker gevoel en een dosis energie waar je je nog dagen goed bij voelt.